Presentationsmaterial: EA, Enterprise Architecture – 11 februari

Presentationen från det kostnadsfria Frukostseminariet om den nya generationens EA, Enterprise Anatomy, den 11 februari.

Radar Advisory guidade åhörarna genom EA området och gav sin framtidssyn på nästa generations EA, Enterprise Anatomy.

Enterprise Anatomy är ett sätt att genom jämförelsen med människans anatomi förklara hur det slutna ”systemet” fungerar och vilka de viktigaste förmågorna är för att kunna få det att fungera och hänga samman både ur verksamhetens såväl som IT:s perspektiv.

Frukostseminariet gav en introduktion till begreppet och filosofin bakom Enterprise Anatomy gav erfarenheter och framgångsfaktorer för att kunna ta dig an nästa steg i utvecklingen av EA, Enterprise Anatomy.

Du är inte inloggad…

För nedladdning av denna rapport krävs abonnemang.

Läs mer om Radars abonnemang här ->


Seminariet hölls av Radar inom konceptet RADAR ADVISORY
Genom nätverket Radar Advisory, erbjuder vi egna och oberoende experter med gedigna kunskaper och praktiska erfarenheter inom strategiska IT-områden.

Inom ramen för Radars abonnemang, erbjuds ca. 20 kostnadsfria workshops och frukostseminarier inom ett stort antal Best practiceområden. Du kan delta på plats eller via webben – materialet från seminariet publiceras kort efter genomförandet för nedladdning via portalen.