Patrik Granlind, analytiker, Radar

Radar förstärker med säkerhetsinriktad analytiker

Pressmeddelande. Analys- och rådgivningsföretaget Radar Ecosystem Specialists stärker sin kompetens inom IT-marknadsanalys. Företagets nya medarbetare har en bred profil inom säkerhet och internationalisering.

Patrik Mernissi Granlind innebär en välkommen förstärkning till snabbväxande Radar.

– Vi är mycket glada att kunna rekrytera Patrik. Med sin utbildningsbakgrund och erfarenhet stärker han Radars kompetens på flera viktiga områden, när internationalisering och inte minst informationssäkerhet på ett allt tydligare sätt ingår i vårt arbete. Patrik kommer bli ett mycket bra tillskott till Radar och inte minst i vårt stöd av avancerade analyser och rådgivning till våra kunder, säger Hans Werner, VD på Radar Ecosystem Specialists.

Bakom sig har 25-åringen två utbildningar; en kandidatexamen i internationella relationer från Stockholms universitet och en magister i krigsvetenskap från Försvarshögskolan. Nu går han in i rollen som analytiker på Radar, som arbetar med analys och rådgivning kring den nordiska IT-marknaden – rapporter, trender, marknadsundersökningar, rådgivning inom sourcing, digital arbetsplatsmognad, styrningsmodeller och mycket mer.

–  Min bakgrund passar väl in, IT är idag närvarande i ett brett spektra av kompetenser och branscher, inte minst när det gäller cybersäkerhet, säger Patrik Mernissi Granlind.

– Jag har sedan tidigare erfarenhet av att analysera, jag har ett säkerhetstänk och en grundförståelse för globalisering och hur världen hänger samman.

Läs mer om Patrik på Radarbloggen.


Just nu söker Radar senior rådgivare, analytiker och senior säljare.

För mer information kontakta:

Hans Werner, VD
hans.werner@radareco.se
Mob +46 (0)73 539 15 51

Patrik Granlind, Analytiker
patrik.granlind@radareco.se
Tfn: +46-8-12 86 05 14