Radar Ecosystem expanderar – etablerar kontor i Göteborg

Vi är mycket glada att kunna hälsa vår nye medarbetare, Ulf Eliasson, välkommen till Radar Ecosystem Specialists. Med detta etablerar vi oss i Region Väst och kan därmed aktivt skapa ökad närhet och service till våra viktiga partners och kunder i regionen.

Ulf har en gedigen bakgrund med 25 års erfarenhet av strategisk försäljning och affärsutveckling inom IT-branschen, där han senast har varit Försäljning- & marknadschef för Visolit Sverige. Ulf har en stark drivkraft av att alltid ligga i framkant och framförallt ett brinnande intresse för att etablera relationer med ambition att alla ska bli vinnare – dvs. en ambassadör för affärsnätverk och Ekosystem. I tider där förstärkt omvärldsanalys med lokal kunskap och förankring blir allt viktigare, ser vi etableringen som ett givet steg för ytterligare öka värdeskapandet i denna viktiga region.

Jag är väldigt glad och tacksam för att få komma med i Radar-teamet. Behovet av relevanta och nationellt faktabaserade IT- analyser är stort inom Västsveriges näringsliv. Att till detta erbjudas möjlighet själva vara delaktiga i underlaget för framtida analyser genom i Radar Ecosystems nätverk är till stor fördel för regionens verksamheter. Tillsammans kan vi bidra till att näringslivet i Västsverige får en bättre inblick i IT-branschens snabba utveckling och därmed få ökat värde och effekt av framtida IT-beslut”, säger Ulf Eliasson

Ulf finns på plats från den 1 september och har följande kontaktuppgifter:

Ulf Eliasson Radar Göteborg

Ulf Eliasson

Business Executive Region West

E-post ulf.eliasson@radareco.com

Direct: +46 733 41 18 13
Office: +46 8 12 20 80 00
www.radareco.se     www.radareco.com

Om Radar Ecosystem

Radar levererar produkter, tjänster och rådgivning till såväl leverantörer som köpare av IT. Vi följer transaktioner och värdeskapandet genom det lokala, nordiska, IT-ekosystemet på en unik detaljnivå. Radars omvärldsanalys, insikter, tjänster och möten ger möjlighet för våra kunder att i alla lägen att styra med fakta om nuläget, andras planer och prioriteringar för att stärka förmåga, effektivitet och lönsamhet baserat på globala och lokala förutsättningar.