march, 2019

26mar07:3009:00Inbjudan till frukostseminarium för IT-leverantörerFrukost för ökad konkurrenskraft07:30 - 09:00 Målgrupp:LeverantörEventtyp:Frukostmöte Date:: 26 Mars

Event Details

Frukost för ökad konkurrenskraft

”Radar är lokalt ledande på att leverera kunskap och insikter till Sveriges IT-leverantörer och kunder! För en fortsatt framgång som IT-leverantör krävs än mer proaktivitet, kunskap om kundens situation samt förståelse för prisbild och konkurrens. Radars analyser, insikter och rekommendationer ökar din konkurrenskraft!  Kom på vårt frukostmöte den 26/3. Vi bjuder på Radars syn på marknaden och kommer ge ett erbjudande som ni inte kan motstå om ni vill konkurrera än mer framgångsrikt!”

Hans Werner, CEO Radar

Utan spaning – ingen aning

Kunskap och omvärldsbevakning har alltid spelat en viktig roll för varje framgångsrik verksamhet. Nu, i en tid med snabbt förändrade förutsättningar och avmattad konjunktur, är det en förutsättning för er fortsatta framgång som leverantör.

Radar levererar kunskap, insikter och omvärldsbevakning i abonnemangsform till stora delar av det svenska IT-leverantörslandskapet och till över 2000 av era potentiella kunder. Vi är nordens ledande aktör inom analys, förmedling av insikter och rådgivning som förtydligar och visualiserar marknadsutvecklingen inom IT, trender, branscher och kundsegment. Vi utvärderar och bedömer leverantörer och deras marknadsandelar samt förmedlar rapporter om prisutveckling. Till detta utgör våra strategiskt inriktade rapporter planeringsunderlag med stort genomslag i IT-ekosystemet. Exempel på årligen återkommande strategiska rapporter är IT-Radar, Cybersäkerhet, Leverantörskvalitet, Konsultmarknaden inkl. ranking av de 100 största konsultbolagen samt Prisutvecklingsrapporten.

Välkommen på frukost den 26 mars 2019 och ta del av;
 • Radars syn på marknadsutveckling, konkurrens och drivande trender hos kunderna
 • En genomgång av vad andra har tillgång till och hur detta skapar värde och konkurrenskraft
 • Ett erbjudande som stärker er konkurrenskraft ytterligare
Seminariet är kostnadsfritt.

Anmälan sker nedan på denna sida

Frukostseminariet riktar sig denna gång till er som INTE har abonnemang hos Radar idag.

Begränsat antal platser, så anmäl dig snabbt.

Plats: Radar Ecosystem Specialists, Hammarby Allé 47 120 30 Stockholm
Tid: Tisdagen den 26 mars, 08.00-09.00
Förtäring: Frukost serveras från 7.30

VÄLKOMMEN

Kommunalt:  Tvärbanan (Station Mårtensdal), gå 10 meter , porten bredvid ingången till ICA Supermarket. Kommer du med Tunnelbana åk till Gullmarsplan byt till tvärbanan, åk en station.

Med bil:  Parkeringshus finns i samma fastighet. Kör förbi Hammarby Allé nr 47 och sväng nästa höger.

Anmälan

  * obligatoriska fält

  Genom att använda detta formulär skickas personuppgifter (ex. namn, email) samt känslig information som födoallergier till oss. Dessa behandlas strikt enligt vår integritetspolicy. Läs mer om varför och hur länge vi behandlar (sparar) dina uppgifter här Läs mer här

  *Jag lämnar mitt samtycke till behandling av mina personuppgifter.*

  Vill du lämna ett meddelande i samband med anmälan?

  Integritetspolicy

  All lämnad data behandlas konfidentiellt och vi garanterar att ingen information som kan knytas till en enskild individ eller organisation lämnas till extern part. Radars verksamhet bygger på att vara oberoende och du kan läsa mer om vår datahantering i vår integritetspolicy, som du accepterar genom att fortsätta.

  Date:

  26 Mars

  Time

  (Tuesday) 07:30 - 09:00

  Location

  Radars lokaler

  Hammarby Allé 47, 120 30 Stockholm

  Målgrupp

  Leverantör IT

  Organizer

  Radar Ecosystem Specialistsservicedesk@radareco.se

  X