Skräddarsydda tjänster – Leverantör

Radar erbjuder skräddarsydda konsulttjänster anpassade efter dina specifika krav och förutsättningar och till den lokala marknaden. Radar ger dig som IT-leverantör rådgivning baserad på kontinuerlig faktainsamling och hjälper kunder inom bland annat följande områden:

 • Radar Business Improvement

  Radar leverantörsorienterade erbjudande Business Improvement innehåller tjänster och genomförande från INSIKT via STRATEGI till AFFÄR.

  Erbjudandet omfattar insikt via kartläggningar, analyser och rapporter baserat på situation och behov.  Strategisk rådgivning och utveckling  avseende affär och marknad tillsammans med genomförandestöd. Genomlysning och åtgärder av sälj- och marknadsstruktur med konkreta aktivitetsplaner med rätt mix av marknads- och säljinsatser samt metoder och modeller för styrning och uppföljning. Om ni önskar mer information – Lämna era uppgifter nedan så kontaktar vi er 

  • Marknadsanalys

   För bättre resultat – lär känna din lokala marknad bättre. Radar har kunskapen och kan leverera skräddarsydda analyser med lokala fakta baserat på ditt företags unika branschindelning. Vi gör både branschanalyser (Telecom, Energi, Finans, Tillverkning, Handel, Offentlig sektor etc.) och specialanalyser inom olika lösningsområden(Cloud, Outsourcing, ERP, Digitalisering etc.)

  • Löpande marknadsstöd

   Boka din egen Radaranalytiker som löpande uppdaterar dig inom ditt specialområde. Säkerställer att du har den lokala/globala fakta som behövs för att fatta rätt beslut strategiskt och operativt. Denna tjänst uppskattas högt av flera leverantörer både operativt och för den årliga affärsplaneringen.

  • White papers

   För att lyckas överföra sitt budskap i en krävande miljö krävs det att man står ut och erbjuder ett direkt mervärde för den tilltänkta mottagaren. Radars White Paper adresserar väsentliga trender och sätter dem i sitt sammanhang på den lokala marknaden.

  • Talartjänster

   En extern talare från Radar på ert event ger en oberoende bild av marknadsutvecklingen och gällande trender baserat på fakta. Radar genomför en presentation av marknadsutveckling och trender exklusivt för er på kundseminarium eller kickoff. Radar medverkar ofta som en neutral moderator i paneldebatter eller i Round Tables med företagsledningar.

  • Seminarier och Events

   EventsStäll ut på Sveriges tre viktigaste IT-event i november (RadarSummit), maj (Integrate2 Innovate) och september (Sourcing). 85 miljarder av svensk IT-köpkraft på ett och samma ställe. Läs mer om Nordens viktigaste IT-händelse www.radarsummit.se. Leverantörsseminarier – Genomföra korta seminarier mot CIO:er organiserade genom Radar. Du kan läsa mer om Nordens viktigaste IT-händelse här

  RADAR ÄR SPECIALISTER

  Radars rådgivare är specialiserade på tjänster inom Benchmark, marknadsstöd samt strategiska tjänster inom business intelligence området. Utöver våra paketerade tjänster skräddarsyr vi lösningar och uppdrag som passar er verksamhet. Kontakta oss för mer information om hur vi bäst kan hjälpa er.