“Digitalisering är att göra kärnprocesserna enkla och föreslående, inom allt från skola till sjukvård”, skriver Hans Werner och Sverker Brundin i en debattartikel i Ny Teknik.

2017-06-14

Debattinlägg: Regeringen missar processerna

Regeringen har fel fokus i sin digitaliseringsstrategi och missar de centrala frågorna. Den anser Radar Ecosystems Hans Werner och Sverker Brundin i en debattartikel i Ny Teknik.

Inget av det som sägs i regeringens digitaliseringsstrategi handlar om processerna. Men det är just de som kan skapa produktivitet och effektivitet och få något att hända.

Det skriver Radar Ecosystems vd Hans Werner och analytiker och innehållsansvarige Sverker Brundin i en debattartikel i Sveriges största tekniktidning Ny Teknik.

De företag som lyckas bäst är de som tar digitaliseringen hela vägen. Det visar vår rapport ”Radar innovation i en realtidsekonomi – The Power of Flows”. Vinnarna digitaliserar affärsprocesserna, är realtidsdrivna och gör interaktion möjlig på helt nya sätt. Det kräver engagemang från toppen av organisationen och ny kompetens på alla nivåer inom områden som information, flöden och integration.Sverker Brundin
Content Manager/Analyst
sverker.brundin@radareco.se
Mob +46 736 79 91 47