Radar Ecosystem expanderar – Tobias Östensson ny ansvarig för rådgivningsverksamheten

Tobias Östensson har tillträtt tjänsten som ansvarig för Radars verksamhet inom strategisk rådgivning för IT-organisationer, IT-leverantörer samt finans & kapitalmarknadsaktörer inom IT-området. Tobias har över 20 års erfarenhet från IT-branschen där han på bl.a. Logica, CGI, Accenture samt i mindre bolag haft roller som ledare, affärsutvecklare, rådgivare och IT-konsult.

Tobias Östensson Radar

Rekryteringen av Tobias är ett led i Radars framgångsrika satsning inom strategisk rådgivning för hela IT-ekosystemet. Under hösten avser Radar fortsätta den pågående expansionen genom att söka ytterligare rådgivare inom det IT-strategiska området såväl som inom M&A.

“Jag ser med entusiasm, spänning och energi fram emot att bli del av Radar Ecosystem och att få lära känna både kunder och partners. Med min bakgrund hoppas jag kunna bidra med nya perspektiv, teknisk tyngd och nya möjligheter”, säger Tobias Östensson

Kontaktuppgifter

Tobias Östensson

E-post tobias.ostensson@radareco.com

Office: +46 8 12 20 80 00

Om Radar Ecosystem

Radar levererar produkter, tjänster och rådgivning till såväl leverantörer som köpare av IT. Vi följer transaktioner och värdeskapandet genom det lokala, nordiska, IT-ekosystemet på en unik detaljnivå. Radars omvärldsanalys, insikter, tjänster och möten ger möjlighet för våra kunder att i alla lägen att styra med fakta om nuläget, andras planer och prioriteringar för att stärka förmåga, effektivitet och lönsamhet baserat på globala och lokala förutsättningar.